TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:Akcije 11. mjesecIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

  • 091/ 725 4936
  • 095 538 9740

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB -svaki četvrtak:
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Predbilježbe na:
091/ 534 3844Ljeto je stiglo

IZvršite prilagodbu organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:Zanimljive stranice na internetu    

Akupunktura bez boli

Ljudsko tijelo posjeduje čudesno razvijen sustav točaka kojima se indirektno može utjecati na čovjekovo zdravlje. Moderna nauka uspjela je i detektirati i odrediti potencijal tih točaka čime su i fizičkim mjerenjima dokazali njihovo postojanje.  To jest ono što kineska akupunktura već zna vjekovima. Tisuće godina mudrosti Kine i vrhunska  tehnologija dale su novu generaciju aparata. Nema više igala i uboda. Akupunktura bez boli. Jednostavna primjena. U toplini svog doma, na poslu ili na putu. Sami sebi na jednostavan način uljepšajte život.Tiens antilipidni čaj

Odlična stranica o jednom od najboljih čajeva na svijetu.  Tiensov antilipidni čaj je jedan od najtraženijih kneskih čajeva. prisutan je praktično u čitvom svijetu.

Dijeta i mršavljenje

Dijeta na bazi kineske tradicionalne medicine. Želite ići na dijetu i smršaviti. Odaberite kombinaciju dijeta i primjene preparata na bazi kineske tradicionalne medicine uz moju pomoć. Iskoristite moje znanje i iskustvo na ovom polju i učinite najbolje za svoje zdravlje i ljepotu. Mnoštvo iskustava u mršavljenju neka i vama budu znak da možete smršaviti i biti zdraviji.

- Preparate koji čišćenjem organizma  omogućuju zdravo mršavljenje i detoksikaciju.  

- Prijedlog dijete koja ne čini štetu kao i dijeta uz korištenje naše spiruline.


Posao sa Kinom

Posao i kako doći danas do vlastitog posla. Predstavljamo vam  vrhunski novi projekt koji je pokrenula vodeća kineska kompanija na polju mrežnog marketinga u svijetu TIENS. Imate mogućnost svakome ponuditi prema njegovim afinitetima i sklonostima  poslovnu priliku.
•Poslovanje u 190 zemalja

•Otvoreni uredi  u 110 zemalja i regija

•Opskrba preko 40 milijuna obitelji diljem svijeta

•Prva i najveća kompanija direktne prodaje u Kini


Alternativa

Ova stranica pruža vam opis pojedinih metoda i pregled osoba koje se bave alternativnim oblicima brige za zdravlje. Tražeći osobe koje barem dio svoga rada daju besplatno. Posebno birajući prirodne pripravke kao temelj svake uspješne brige o zdravlju.


Odabrano iz Nature

Odlična web stranica sa odabranim prirodnim preparatima. Natura je zastupnički ured kompanije Tiens.  Tiens je vodeća kompanija u svijetu na polju preparata i aparata na bazi kineske tradicionalne mudrosti.


Aronija

Mnoštvo korisnih informacija o biljki Aronija.  Te kako jeftinije doći do aronije.Homeopatija

Jedna od najboljih web stranica na temu homeopatije i njenih mogućnosti u brizi o čovjeku.  Mnoštvo korisnih informacija i zanimljivosti iz svijeta homeopatije i alternative. Vrijedi je posjećivati jer se stalno obnavlja.Higijenski ulošci sa negativnim ionima i aktivnim kisilkom

Higijenski ulošci AIRIZ s aktivnim kisikom i negativnim ionima sprječavaju rast štetnih bakterija i štite korisne bakterije. Ovo učinkovito podržava žensku prirodnu higijenu, jača imunitet, prirodno Vas čini energiziranima, a ne sadrži lijekove niti kemijske sastojke i ne uzrokuje nuspojave. Koristite uloške AIRIZ i preventivno djelujte na svoje zdravlje!
Blog o zdravlju

Evo odličnog bloga na temu zdravlja i svega onog što nam može koristiti da budemo zdraviji.  Mnoštvo korisnih informacija i savjetaJeftinije na internetu

Zanimljiva i korisna stranica svima koji žele uštedjeti pri kupovini na internetu.  kao i i nformacije o uštedi i zarađivanju online.


Svi bankovni krediti na jednom mjestu

Za sve koji traže kredite ovo je najpovoljnija mogućnost. Saznajte koja je za vas najpovoljnija mogućnost izbora kredita.


Noni sok

Stranica sa obiljem informacija o biljci Noni i noni soku. Noni plod se spominje u AyruvedsKim spisima koji su stari 5000 godina.  Sa kopna Noni je raširen i do pacifičkih vulkanskih otoka. Na koje su ljudi prenijeli Noni svjesni njegove vrijednostiKozmetika i prirodna ljepota

Reparativna kozmetika . Kako na prirodan i zdrav način obnoviti ljepotu. Za pomlađivanje, smanjenje bora i pigmentnih mrlja  preporučamo jednu od najboljih japanskih kozmetičkih linija. Potpuno prirodna i djelatna kozmetika koja je konačno stigla i u Hrvatsku. .


Tiens zastupnički ured

Za a one koji traže tiensov zastupničlki ured mnoštvo informacija o Tiensu.Zdravlje

Mnoštvo korisnih informacija  o zdravlju, iskustvima i savjetima. Korisno svima koji se žele regenerirati i ojačati svoje tijelo.

Hrana za matične stanice

Vrhunski preparat za revitalizaciju i hranjenje matičnih stanice komapnije Lifepharm na bazi ovojnice oplođenog jajeta,  jedinstveni preparat na tržištu dodataka prehrani.   www.zdravlje.savjeti.bizViše o lamininima

Za sve koji traže dodatne informacije o Lamininima i Lifepharmu posjetite njihovu službenu stranicu o laminine preparatu:

Najpovoljnija kupnja bio preparata
Osteoporoza
Ljepota kože i TKM

Osiguranje
Krediti po najpovoljnijim kamatama
AutomobiliTelefoniranje
Mramor svih vrsta po najnižim cijenama.
Tabletirana sol i gumirano platno

Profesionalnu rušenje stabala