TIENS kineska tradicionalna medicina

Najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu


Vrijeme je za kordicepsPreporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

  • 091/ 725 4936
  • 095/ 538 9740
  • email-om:  email

NAJPOVOLJNIJA KUPNJA!
-20%, -24%, -28% ...
Nazovite  nas i u razgovoru će te dobiti sve bitne informacije za  vaš izbor preparata te u koje vrijeme ih koristiti i zašto.

Predavanje svake srijede u 17h u Zagrebu.
Degustacija čajeva, kave sa kordicepsom(cordycafe), ozonirane vode.


Promotivni dar

Svakom novom kupcu na poklon 7 vrećica vrhunskog Tiens čaja za 7 dana korištenja!!!!


Poslovna prilika

Poslovna prilika za sve koji žele raditi sa vodećom kineskom kompanijom na polju dzravlja i poslovnih mogućnosti.  Bilo da ste fizička ili pravna osoba ovo je za vas najbolje riješenje.

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima, preporučite ih i vi počinjete zarađivati i stvarati vlastiti posao.

Vrhunski novi projekt koji je pokrenula kompanija Tiens vodeća na polju mrežnog marketinga u Kini. Imate mogućnost svakome ponuditi prema njegovim afinitetima i sklonostima poslovnu ideju:

Detaljnije na  www.posao.savjetnik.com
Tiens u Nici


  • Imate svoju kliniku, biljnu ljekarnu, centar alternative, salon za masažu li fitnes ili se bavite bilo kojom oblašću zdravlja  za vas imamo idealnu ponudu.
 
  • Ako ste alternativac ili se bavite zdravljem ovo je idealna prilika za vas. Jer možete svojim klijentima i poznanicima ponuditi NAJBOLJE IZ KINE. 

  • Ako niste alternativac, a treba vam posao i zarada, samo nam se obratite i vaš posao starta. Zaradite od prvog trenutka jednostavnom preporukom i učlanjivanjem drugih. STVORITE SEBI FIRMU
 

Detaljnije saznajte od nas:  091/ 725 4936     /   email

Tiens na velesajmu u Zagrebu