TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura: 
 Omega kril s pasjim trnom i amarantom

Pakiranje: 30 kapsula

Zemlja porjekla: Norveška


Jedinstvenost TIENS Kril ulje je što su omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku. Fosfolipidi tvore strukturalnu bazu stanične membrane u našem tijelu. TIENS Kril ulje lako se prepoznaje i iskorištava u tijelu. Zbog toga manje doze  TIENS Kril ulja daju bolje rezultate od tradicionalne riblje omege -3
TIENS Kardi je dodatak prehrani koji sadrži antartičko kril ulje, ulje bobica pasjeg trna i ulje sjemenki amaranta. Antartičko kril ulje je najčišći izvor omega-3 masnih kiselina na svijetu. Vezano je na fosfolipide i ima visoki stupanj apsorpcije. Sadrži i najsnažniji antioksidans u prirodi – astaksantin.


Amarant

Amarant, u Mezoamerici se uzgaja kao ruderalna biljka 8000 godina.

Milenijima, cvjetovi amaranta i sjemenke prepoznaju se kao bogate nutritivnim i zdravstvenim vrijednostima.

Azteci amarant smatraju svetom biljkom, gdje su se plodovi miješali s krvlju tijekom nekih religioznih obreda. I u Europi ime amarant dolazi od Grčke riječi amarantos – „ona koja ne vene”.

U biljnom svijetu sjemenke amaranta jedinstvene su po svojem bogatstvu skvalena-sastojku koji normalizira kolesterol i trigliceride u krvi.Što je kril?
Kril su mali poluprozirni račići nalik škampima koji žive u oceanima, primarno u onim hladnijim vodama koje okružuju Antarktik. Zbog njihove jedinstvene masne građe i sastava preživljavaju u ekstremnim hladnoćama. Te male životinje velike su otprilike 60 mm i teže 2 grama.


Što je toliko jedinstveno u omega-3 masnim kiselinama iz kril račića?
Kril ulje je iznimno bogato omega-3 masnim kiselinama, kao i ulje riba iz hladnih voda. Ono po čemu je kril ulje jedinstveno je to što su omege-3 u kril ulju drugačije građene od onih iz ribljeg ulja. Vezane su na fosfolipide, koji se iz TIENS kril ulja lakše apsorbiraju i iskorištavaju u tijelu. Bioefektivniji su, i stoga možemo reći da su masne kiseline iz kril ulja daleko bolje od onih iz ribljeg ulja.


Koji su pokazatelji veće bioefektivnosti iz kril ulja u usporedbi s ribljim uljem?
Prema 4-tjednom kliničkom istraživanju, pacijenti koji su uzimali dodatke s krill uljem imali su povećanje koncentracije omege-3 u krvi za 24% u usporedbi s onim koji su konzumirali istu količinu dodatka s ribljim uljem.  

Uzevši to sve u obzir, kako TIENS Kardi čini dobro našem tijelu?
Kril ulje u TIENS Kardi-u pomaže ojačati naše srce, cirkulaciju, mozak i oči. Pomaže u regulaciji povišenog krvnog tlaka i smanjuje rizik od nastanka krvnog ugruška. Kril ulje u TIENS Kardi-u pomaže u snižavanju triglicerida i lošeg kolesterola.

Postoje li i neke druge prednosti uzimanja omege-3 iz TIENS Kardi-a, umjesto uzimanja jeftinijeg i lako dostupnijeg ribljeg ulja u raznim dodacima prehrani?

Fosfolipidi omege-3 iz kril ulja prirodno se otapaju u vodi. Omega-3 trigliceridi koji se nalaze u ribljem ulju nisu topivi u vodi. Prilikom uzimanja TIENS Kardi-a, kril ulje se razgrađuje u našem probavnom sustavu. Dobro sjeda na želudac, bez okusa je i ne ostavlja riblji zadah.

Postoji sve više dokaza da su vode koje nas okružuju sve zagađenije toksičnim otpadom, teškim metalima i herbicidima. Utječe li to i na kvalitetu kril rakova?  

Zagađenje voda je ozbiljan svjetski problem i ribe su tome najizloženije. Nasreću, antarktički kril je nisko u prehrambenom lancu, ima relativno kratak životni ciklus i živi u vodama koje okružuju Antarktik što čini TIENS Kardi kril ulje izoliranim od zagađenja.

Štoje astaksantin?

Astaksantin je karotenoid i najjači poznati prirodni antioksidans. Studije su pokazale da je do 800 puta aktivniji od koenzima Q10, 500 puta jači od vitamina C i 40 puta učinkovitiji od beta.karotena. Kril račići sadrže prirodni astaksantin zbog toga jer se hrane mikroalgama. Astaksantin daje kril raku njihovu tamno crvenu boju.  

Koji su još sastojci u TIENS Kardi-u posebni i dobri?

Osim antaktičkog kril ulja, TIENS Kardi sadrži vrijedne sastojke bogate esencijalnim masnim kiselinama – ulje pasjeg trna iz bobica i ulje amaranta koje se dobiva iz prešanih sjemenki amaranta.


Što je zapravo pasji trn?  

Pasji trn je grmolika biljka, jedna od najstarijih na planetu. Ima jarko narančaste bobice, i koristi se stoljećima kao hrana u Aziji i Europi. Moderna znanost potvrdila je da je ulje iz pasjeg trna iznimno bogato mnogim esencijalnim hranjivim tvarima.  

Zašto su bobice pasjeg trna dobre za mene?

Bobice pasjeg trna obiluju omega-3, omega-6 i omega-7 masnim kiselinama, vitaminima A, B, C i E, antioksidansima, karotenoidima i mikroelementima.
Za istaknuti je omega-7 palmitolejsku kiselinu, dobrog antioksidansa i sastojka kožnih lipida. Izvor je hranjivih tvari i zaštite za staničnu membranu.

Zašto je ulje sjemenki amaranta dodano u TIENS Kardi? Nije li amarant obična trava?

Amarant je kao ruderalna biljka popularna u Mezoamerici 8000 godina. Ime „amarant” dolazi od grčkog „amaranthos” što znači „ona koja ne vene”. U svijetu biljaka, sjemenke amaranta jedinstvene su zbog svojeg bogatstva skvalenom.  

Što je skvalen?

Skvalen je prirodna organska tvar koja se za komercijalnu upotrebu dobiva iz ulje jetre morskog psa. Nedavno je otkriveno da je skvalen jedan od esencijalnih tvari u našem tijelu, točnije u krvi i koži. S godinama količina skvalena u našem tijelu opada.


           
TIENS Kril ulje proizvodi se patentiranom tehnologijom ekološkog uzgoja kako bi se spriječio poremećaj u okolišu. Dobavljači TIENS Kril ulja nagrađeni su Certifikatom MSC za doprinos očuvanju i istraživanju.TIENS Kardi Junior


TIENS Kardi Junior je idealan proizvod za djecu I odrasle. Ukusni gumeni medvjedići s uljem krila su čisti I prirodni izvog Omega 3-masnih kiselina. Gumeni bomboni s okusom naranče I maline su 100% priordni bez dodanih konzervansa. Prirodno jarko crvena boja dolazi od astaksantina, najjačeg prirodnog antioksidansa današnjice

SASTOJCI

DHA i EPA – dvije esencijalne masne kiseline u Omega-3, ključne su za razvoj djeteta.  Imaju važne dobrobiti za zdravlje kao što su: podrška kognitivnim sposobnostima, razvoju mozga I vid te podrška razvoju zdravog srca. Imaju ulogu u izgradnji novih stanica, zaddržavajući njihovu membranu elastičnom I zaštitno

TIENS Ulje Krila ima dobiva se iz antartičkog krila, koji je najčišći izvor Omege-3 na svijetu. kako bi zadržali visoku kvalitetu krila, njegovo izlovljavanje je kontrolirano te se dalje vrlo pažljivo procesuira do proizvodnje.
Jedinstvenost krill ulja je ta da su u njemu Omega-3 masne kiseline u obliku fosfolipida. Fosfolipidi sudjeluju u izgradnji struktrura staničnih membrane u našem tijelu. Kril ulje naše tijelo lagano prepoznaje u vrlo brzo usvaja.
Kril ulje također sadrži visoki udio astaksantina, koji je poznat kao jedan od najjačih prirodnih antioskidansa na svijetu. Astaksantin  je također poznat po tome što ima mogućnost prolaska kroz moždanu cirkulaciju i kroz cirkulaciju retine, gdje igra važnu funkcionalnu ulogu.

DJELOVANJE

DHA i EPA imaju slijedeće funkcije:

  • DHA doprinosi  boljem vidu
  • DHA doprinosi boljoj funkciji mozga
  • EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca.

DOZIRANJE
Požvakati 1-2 bombona na dan.

UPOZORENJE
Ne preporuča se djeci alergičnoj na morsku hranu I ostale sastojke u proizvodu.

DODATNE INFORMACIJE O PROIZVODU
Dodatak prehrani za djecu iznad 3 godine starosti, omogućava izvor Omega-3 masnih kiselina u ugodnom obliku gumenih bombona. 100% prirodni sastojci, boje I okusi.

Preporuča se djeci predškolske I školske dobi, a specijalno u period intenzivnog rasta I razvoja mentalnih sposobnosti te fizičke aktivnosti I učenja.


Posebna poslovna ponuda za sve biljne ljekarne, dućane zdrave hrane, kozmetičke salone, klinike i alternativne centre...