Jastuk za zdravi san   

                    Upoznajte najtraženije kineske preparate i aparate u svijetu. Neka i vama bude od koristi mudrost razvijana kroz 5000 godina!

 

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo i znanje. Savjeti i narudžb

 

Home
Up

    

Proljeće je stiglo

Očistite organizam

 

 

 

Vrhunska poslovna prilika za sve!!!!!!!

detaljnije

 

                                 

Poseban dar

Besplatno učlanjenje uz kupovinu.

-25% zauvijek

Kao član možete naše preparate i preporučivati te zarađivati i graditi vlastiti posao širenjem mreže. Dovoljno je da vlastito iskustvo prenesete svojim poznatim i vaš posao starta.

 

JASTUK    «TIENS»

 

S  FOTONSKO-ENERGETSKIM  EFEKTOM  (oni koji ga koriste nazvali su ga kućni bioenergetičar).

Vrhunsko sredstvo za opuštanje, odmor i zdravi san.

Jastuk «Tiens» je dizajniran na temelju  najnovijih znanstvenih dostignuća na području frekvencija moždanih valova i fotonske energije . Po svojim karakteristikama i svojstvima on nadmašuje sve jastuke koji se nalaze na tržištu.

Kreiran je u kolovozu 2004g. zajedničkom suradnjom  kineske kompanije «Hualin» sa japanskim Institutom za bioinženering «JES».

Osnovni sadržaj jastuka «Tiens» je kristalična tvar, visokomolekularni polimer, vlakna s infra-crvenim zračenjem,  kristali turmalina (koji izlučuju negativne ione).

Pet posebnosti jastuka «Tiens» 

1        -  Četiri funkcije za zdravi san.

2        -  Racionalnost konstrukcije

3        -  Prozračnost

4        -  Higijenski čisti materijali

5        -  Moderan dizajn

 

Cijena samo 747,00 kn (za članove)

 

I. Četiri funkcije za zdravi san

  • 1. Alfa-valovi – nova znanstvena koncepcija sna

Istraživanja aktivnosti normalnih faza zdravog ljudskog sna pokazali su da  živčane stanice ljudskog mozga (neuroni) emitiraju električne valove i stvaraju stabilno električno polje. Ovu posebnu električnu vrstu moždane aktivnosti  moguće je vidjeti na elektroencefalogramu. Tokom različitih faza sna stvaraju se različite vrste valova, koje znanstvenici neurolozi dijele na alfa, beta, theta i delta valove.

EEG  pokazuje, da se alfa-valovi  pojavljuju u procesu spavanja, kada amplitudna aktivnost neurona postaje najniža (plitke valovi). Što je dulje  moguće zadržati aktivnost alfa-valova, to se  moždane stanice bolje opuštaju. Osim toga,  u budnom stanju - kod slušanja glazbe i šuma vode u vodoskoku, šetnje po šumi u ljudskom mozgu mogu se također stvarati alfa-valovi. U to vrijeme čovjek se može osjećati  mirno i opušteno.

Ako se mozak redovno nalazi u ritmu alfa-valova to djeluje:

  1. stimulativno na intelektualni razvoj (alfa-valovi zovu valovima intuicije i talenta).

  2. normalizira san

  3. daje zdravlje i ljepotu

  4. usporava procese starenja

  5. povećava otpornost organizma prema bolestima

Njemački i japanski znanstvenici otkrili su da neke biljke i kristali emitiraju energiju  na frekvenciji od 8 do 13 Hz/sek. Zračenje energije na ovim frekvencijama rezonancijom aktivira  alfa-valove, uslijed čega se formira miran san. Zdrav i miran san jača imunitet i služi kao preventiva za različite bolesti                                                           

  • 2. Energija fotona

Kao i životna  energija čovjeka, fotonska energija  ima valove određene dužine koji ulazeći u stanice organizma djeluje na njihovu obnovu, normaliziraju rad centralnog i vegetativnog živčanog sustava, uslijed čega nestaje prekomjerni umor.

  • 3. Infra-crveno zračenje

Uz pomoć infra-crvenog zračenja (valne dužine od 5,6 do 15 ) moguće je poboljšati  cirkulaciju krvi. Znanstveni Instituta za istraživanje krvi u Kini  otkrili su da je nakon 20 minuta tretiranja tijela infra-crvenim zračenjem moguće za 95% pojačati krvotok i mikrocirkulaciju krvnih žila.

  • 4. Negativne ioni

U sastav jastuka ulazi i turmalin koji djeluje na pročišćenje zraka i stvaranje  negativnih iona u području glave . Preko kože i dišnih putova negativni ioni ulaze u krvotok, a što učinkovito  poboljšava i regulira funkcije mozga i vegetativnog živčanog sustava, te pojačava dotok krvi u mozak i srce.

Količina negativnih iona je 2000 /cm2/sek.


II. Racionalna konstrukcija.

Eksperti iz oblasti anatomije i ortopedije tvrde da konstrukcija jastuka Tiens potpuno odgovaraju fiziologije ljudskog tijela. U ležećem položaju elastične valjčići osiguravaju idealan položaj glave, što djeluje na potpuno opuštanje vratnih mišića i  stvaranju osjećaj ugode. U ležećim položaju na strani, visina jastuka odgovara klasičnoj visini ramena, što isključuje nepravilne položaj te sprječava deformaciju vratnih kralježaka.

 

III. Prozračnost

U klasičnoj proizvodnji  jastuci se uglavnom pune s perjem, različitim biljem te zrnjem. U pravilu takvo punjenje slabo propušta zrak, stvara sitno disperziranu prašinu i daje osjećaj zagušljivosti, suhosti i vrućine. U jastuku «Tiens» korišteni su mekani valjčići, koje održavaju potreban temperaturni balans i slobodnu cirkulaciju zraka, što svakako olakšava disanje i poboljšava san.

 

 

 

IV. Higijenski čisti materijale

Klasične jastuke  je vrlo teško održavati, u njima se  stvaraju grinje i bakterije. Valjčići jastuka «Tiens» mekani su i imaju infra-crveno zračenje, te  99,9%  štite od bakterija i grinja. Jastuk se lako se  održava i ne upija mirise i vlagu.

 

V. Moderan dizajn 

Jastuk «Tiens» ima privlačan i moderan dizajn, napravljen je od visikotehnoloških materijala, jednostavan za održavanje

 


Kristal turmalina

Djelovanje: Turmalin kvarc je izvrstan zaštitnički  kamen. Donosi ravnotežu i unutarnju snagu.  Povećava usredotočenost i otključava memoriju. Jača imunitet, pomaže kod disleksije, artritisa, olakšava bolove kičme. Povećava samopouzdanje, smanjuje strah.

 Moćan mentalni isjelitelj. Stvara ravnotežu između lijeve i desne strane mozga, pretvara negativne misli u pozitivne.

Cijena samo 747,00 kn (za članove)

      

TIENS

Vodeća kompanija u svijetu na polju kineske tradicionalne mudrosti.

To potvrđuju  milioni osoba koje koriste naše preparate.

Tiensov kalcij

Jedan od najboljih kalcija na svijetu

Zglobovi i hrskavica

Glucosamin (biljni)

Chondroitin (morski)

Ekstrakt Agaricus blazei    

Kurkuma (95% Curcumina)

Ekstrakt đavolje kanđe

Hyaluronska kiselina    

Promocija savršenih higijenskih uložaka!!!

Pročišćivač voća i povrća

Bezbolna akupunktura

Krvni tlak, koncentracija, pamćenje, rast kose...

 

 

Preporučite nas
 
 

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo i znanje.  Besplatne  konzultacije i informacije o naručivanju  na:

091/ 534 3844 (radionice TKM i savjeti)

092/ 174 6321 (savjeti homeopatkinje)

098/ 820 561 (savjeti nutricionistice)

Predavanje svake srijede u 17h u Zagrebu, detaljnije na mob: 091 725 4936.

Proljeće je stiglo

Očistite organizam

Home ] Up ]k

linkovi