TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

  • 091/ 534 3844
  • 095 538 9740
  • 098/ 820 561

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni.  

Javite se i saznajte kako ostvarite i dodatnih

-15%
---------------------------


Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB - RADIONICE:
08.01.2018.g. od 17 - 19
15.01.2018.g. od 17 - 19
22.01.2018.g. od 17 - 19
30.01.2018.g. od 17 - 19

SPLIT
Hotel Park, Split; 10.01.2018.

RIJEKA
Hotel Bonavia, 17.01.2018.

VARAŽDIN
Hotel Turist,  19.01.2018.

OSIJEK
Hotel Osijek  24.01.2018.


Predbilježbe na:
091/ 534 3844Zima je stigla

Ojačajte svoj imunitet na potpuno prirodan način

Vrijeme je za Kordiceps

Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.

AKCIJA

Za 2 kupljena pročišćivača voća i povrćaAkcije traju do 26.01.2018. ili do isteka zaliha
   IKAN
   天狮益康胶囊

Sastav: gonostemija (Gynostemma pentaphyllum), polifenoli, mrkva u prahu (Daucus carota).

Oblik pakiranja i : Pakiranje sadrž 150 kapsula.

Načn primjene Treba uzimati 1-2 kapsule dnevno sa toplom vodom.


Biljka ginostemija raste u brdovitim šmama koje su uvijek pod maglom. Lišć ginostemije obiluje blagotvornim saponinima. Ova tvar biološi je aktivna i pokazuje neobičo djelovanje na žvi organizam. U drevnim vremenima, kako je navedeno u djelu “Biljka koja spašva žvot u nerodnoj godini”, saponini su se primjenjivali kao sredstvo za suzbijanje upalnih procesa, za snižvanje temperature, kao antitoksičo sredstvo pri trovanju hranom.

Ta se biljka istodobno koristila za prehranu u nerodnim godinama. Kao biljka koja mož produljiti žvot čvjeka, priznata je tek posljednjih dvadeset godina i to je otkriće uzdrmalo cijeli svijet. Početkom sedamdesetih godina, japanski su znanstvenici izdvojili iz ginostemije komponentu slatkoga okusa. U tom su preparatu bile pronađne mnoge aktivne tvari koje se nalaze i u ginsengu.Ginostema (Gynostemma Pentaphyllum)

Ginostema je povijuša koja raste u planinskim šumama Kine. Jedna od biljaka koja je predmet izučavanja kineskih, japanskih i američkih znanstvenika. U toj čudesnoj biljci pronađene su 84 vrste steroidnih saponina (glavne aktivne tvari). Dotada je rekord držao ginseng sa 30 vrsta saponina.

Što su steroidni saponini?

Steroidni saponini su glikozidi, molekule koje su nastale od šećera i steroida. Oni su predkursori za sintezu steroidnih hormona (estrogeni, testosteroni, kortizon, kortizol). Steroidni saponini potiču proizvodnju hijaluronske kiseline u koži.

Bogat je vitaminima i mikroelementima, vrlo je učinkovit protiv procesa oksidacije. On je prirodno antioksidacijsko sredstvo. Koristeći se oblikom samooksidacije on čuva one tvari u organizmu čovjeka koje lako oksidiraju. To osigurava normalno djelovanje stanica. Kada se u ljudskom organizmu skupi mnogo slobodnih radikala, što može dovesti do raznih bolesti, pentafilum dovodi proton koji se spaja sa slobodnim radikalima čime se izbjegava šteta koju prouzrokuje neizmjerna količina slobodnih radikala.

Tijekom zadnjih 20 godina, kineski znanstvenici i znanstvenici drugih zemalja provodili su mnogobrojna istražvanja i kliničke pretrage te biljke. Oni su potvrdili da su saponini ginostemije vrlo snažo sredstvo za povećnje imuniteta. Oni, također, toniziraju organizam, zadržvaju proces starenja, suzbijaju nastanak karcinoma, čireve, djeluju antistresno, jačaju izdržjivost organizma, smiruju i ublažju bol.

U preparatu se nalaze značajne količine beta karotena (predkursora vitamina A). Beta karoten igra važnu ulogu u antioksidativnoj zaštiti organizma. Nedozvoljava oksidaciju lošeg kolesterola te tako spriječava začepljenje krvnih žila (angina pectoris). Beta karoten čuva srce i krvne žile.Članska cijena:  333,00 kn

Naručite na: 091/ 534 3844 ,  095/ 538 9740  email:  savjeti@gmail.com

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo. Naručite se za stručne konsultacije ili radionice.
Iskoristite besplatnu analizu aku. meridijana prije i nakon korištenja naših preparata.