Hitozan   

                    Upoznajte najtraženije kineske preparate i aparate u svijetu. Neka i vama bude od koristi mudrost razvijana kroz 5000 godina!

 

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo i znanje. Savjeti i narudžb

 

Home
Up

    

Proljeće je stiglo

Očistite organizam

 

 

 

Vrhunska poslovna prilika za sve!!!!!!!

detaljnije

 

                                 

Poseban dar

Besplatno učlanjenje uz kupovinu.

-25% zauvijek

Kao član možete naše preparate i preporučivati te zarađivati i graditi vlastiti posao širenjem mreže. Dovoljno je da vlastito iskustvo prenesete svojim poznatim i vaš posao starta.

 

HITOZAN

Predstavljamo vam vrhunski pripravak za čišćenje organizma i odkiseljavanje tijela. Budite sretni i neopterećeni.

 

Sastav: hitin (CHITIN), hitozan (CHITOSAN).

Pakiranje:   100 kapsula

Doziranje: 2 kapsule 2 puta dnevno popiti s toplom vodom

 

Hitozan je prirodni produkt koji regulira fiziološke funkcije organizma. Proizveden je od oklopa morskih crvenonogih rakova.

Hitozan je jedna vrsta dijetetske celuloze i ima sva njezina svojstva. Upijajući vlagu on se širi i dobiva apsorpcijsku sposobnost. Međutim, proizvod je netopljiv i organizam ga ne usvaja. Hitozan omogućuje peristaltici probavnog trakta povećati opseg pražnjenja, skraćuje vrijeme prolaza provarenih tvari kroz crijeva, smanjuje tlak u crijevima i onemogućava organizmu upijanje štetnih sastojaka hrane, poboljšava defekaciju, sprječava nastajanje raka debelog crijeva.  Pod djelovanjem fermenata hitozan se razlaže, djelomično rastvara i organizam ga može usvajati. U tome je baš i razlika optimalno obogaćene prehrambene celuloze.

Hitozan detaljno čisti organizam od otrova, zadržava proces starenja, povećava imunitet, vrlo je dobro sredstvo za preventivu bolesti, regulira biološki ritam i pomaže u brzom oporavku ljudskog organizma. Hitozan je izrađen na osnovi tradicionalne kineske medicine i njegovo djelovanje na ljudski organizam sastoji se u tome da regulira sve biološke procese i funkcije ljudskoga organizma, stvarajući optimalnu sredinu za biološku ravnotežu u organizmu zbog čega se čovjek osjeća ugodno i dobro. 

 

Neka iskustva koja vam mogu pomoći kod odlučivanja. Nazovite i saznajte sve što vas zanima.

Radost

Ranko 53. godine, Zagreb

Krenuo uzimati hitozan zbog bolova u leđima i vratu. Bolovi prestali, a radost se pojavila od prvog dana uzimanja hitozana.  Očito mi je organizam bio prekiseo pa sam tek hitozanom stvorio harmoniju u tijelu.

 

Koža i fleke

Nada, 44 g. Zagreb

Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bio kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tienshiu.

 

Dubravka, 42 godine

Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparata sa nefritom koža se vidno podmladila kao da je rađen lifting (kirurški).   "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima

Neda, 44 godine

Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo.  nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.

 

Psorijaza 

Josip, umirovljenik

20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (antilipidni čaj, biocink, hitozan, spirulina, biokalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.

Ana, 53 godine

Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje s epopravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.

Tadija S.

Dugo vremena sam imao problem sa svrabom, bolovima, te psihičkim opterećenjem koje je pratitelj psorijaze. I sam medicinske struke, svuda sam tražio i koristio preporučene lijekove (bilo «narodne», bilo alopatske medicine). Znajući  «sve»o mojoj bolesti, nisam sa povjerenjem uzeo preporučenu terapiju. Više je bilo:… do sada sam potrošio toliko, mogu probati još i ovo…

Kada sam po shemi počeo sa preporučenim korištenjem preparata, već sam se osjećao bolje. Nakon prve terapije i radne kolege su drugima,  govorili o meni. Poznanici koji su vidjeli moju kožu, a znaju je od prije i sami preporučuju ove proizvode drugima.

Moja koža je čista

 

Dubravka, umirovljenik

Bolovala godinama od psorijaze. Lječila se bezuspješno na sve moguće načine.  Nakon 10 mjeseci primjene Tiens preparata ima čistu kožu. Na slici prikaz stanja prije korištenja  naših preparata i nakon korištenja:

 

 

Istraživanja o djelotvornosti hitozana

 

1.Adsorbira i odstranjuje iz organizma štetne tvari

Razvoj znanosti i tehnologije pridonijelo je čovječanstvu, bez sumnje, mnogo prednosti i boljitaka ali također i dosta šteta. To je u prvom redu šteta od djelovanja teških metala pod utjecajem kojih nastaju mnoge neobične bolesti. Primjerice otrovanja kadmijem (Cd), koje izaziva bolove u kostima ili otrovanja živom što dovodi do oteklina. Suvremena medicina još nije razradila metodu za liječenje ovih tegoba, no međutim već je priznala sposobnost hitozana da apsorbira i odstranjuje teške metale iz organizma. Kao potvrdu ovome navest ćemo jedan povijesni fakt. 21 lipnja 1993. godine japanske novine «ASAHI-SINBUN» objavila je cijelome svijetu unikatni slučaj koji se dogodio na području njihove zemlje. Te godine 1993. Vlada Rusije odlučila je izvući na površinu atomsku podmornicu koja je doživjela nesreću. Ruski stručnjaci kupili su u Japanu hitozan za pripremu specijalne mase pomoću koje su željeli napuniti mjesta između zidova podmornice i time spriječiti prodiranje radijacije u atmosferu. Rezultati su premašili sva očekivanja: hitozan je zaista onemogućio utjecaj radijacije. Taj je događaj postao svjetska senzacija.

Treba također naglasiti da osim gore spomenutog svojstva hitozan ima i mnogo drugih. To je unikatni proizvod sposoban upijati također i toksične tvari, mineralna gnojiva i kemijske boje.

 

2. Snižavanje razine kolesterola

Obično je dovoljno spomenuti riječ «kolesterol» i odmah se kod ljudi javlja osjećaj straha. Mnogi smatraju da koronarne bolesti, infarkt miokarda i sklerozu arterija provocira upravo on. I zato mnogi zaključuju o štetnosti kolesterola za čovjeka. Međutim, u stvari kolesterol je neophodan i važna tvar za stvaranje stanica mozga, živaca, spolnih hormona, omotnica stanica itd. Osim toga za izmjenu i usvajanje lipida neophodna je žučna kiselina koja se također stvara iz kolesterola. Sadržaj kolesterola u organizmu na normalnoj razini pozitivno djeluje na naše zdravlje. No pri povećanju razine kolesterola on se lijepi uz stjenke krvnih žila, pogoršava krvotok i izaziva sklerozu arterija.

 

3. Utjecaj na krvni tlak

Svima je poznato da kuhinjska sol može biti uzrok povišenja krvnog tlaka. To se događa zbog djelovanja klora na ljudski organizam. Druga komponenta kuhinjske soli, natrij, nema takvog štetnog djelovanja. Stvar je u tome da klor aktivizira invertni ferment (ACE) angiotenzina i pretvara ga u angiotezin. I upravo taj proces dovodi do povišenja krvnog tlaka. Hitozan je dijetetska celuloza pozitivnog iona. On se može spojiti s klorom kuhinjske soli koji je negativni ion i zajedno s izmetinama izaći iz ljudskog organizma što sprječava povećanje krvnog tlaka.

 

4. Preventiva dijabetesa

Klinička istraživanja pokazala su da je hitozan djelotvorno sredstvo za preventivu dijabetesa. Na Poljoprivrednoj akademiji u Tokiju proveden je eksperiment za određivanje djelotvornosti hitozana za preventivu liječenja dijabetesa. Crne štakore hranili su specijalno pripremljenom hranom s dodatkom hitozana. Rezultat je bio slijedeći. Kod štakora koji su imali šećernu bolest sadržaj šećera u urinu postao je znatno niži. Kod onih koji su imali dijabetes a primali su hitozan, povećanje šećera u urinu zaustavljeno je.

 

5.  Opekline, traume, proces iscjeljivanja rana

Evo kliničkog primjera: Dječak je imao opeklinu koja je zauzimala 85% kožne površine. Japanski liječnici su pri liječenju toga dječaka primijenili umjetnu kožu napravljenu od hitozana. Za nekoliko mjeseci liječenja njegova koža obnovila se i postala isto takva kakva je bila i prije. U postizanju vrlo dobrog efekta doprinijeli su slijedeći uzroci:

  • Umjetna koža načinjena od hitozana ne izaziva reakciju odbacivanja ljudskim organizmom i niz drugih problema.

  • Umjetna koža načinjena od hitozana i nanesena na opekotinu lako se srasta s tijelom, jer je ona po svojem sastavu vrlo bliska ljudskom organizmu. Nema potrebe skidati nalijepljenu kožu, jer ona lako srasta s ljudskim tijelom.

  • Hitozan aktivizira stanice i stvara u velikoj količini kolageno tkivo. To tkivo može se brzo pretvoriti u tanku kožu i zato poslije zacjeljivanja opekline nema nikakvih ožiljaka.

  • Hitozan zaustavlja krvarenje i sprječava izljev krvi. Osim toga, istraživanja su pokazala da on može ublažiti bol u području rane.

 

6. Poboljšanje funkcije jetre.

Rezultati istraživanja japanskih znanstvenika pokazali su da uporaba hitozana pri poremećaju funkcije jetre daje pozitivan efekt. Japanski znanstvenici davali su kunićima dodatke u hrani s visokim sadržajem kolesterola. Povećanje kolesterola i neutralnih lipida u krvi dovelo je do stvaranja lojne jetre i hepatitisa, a oboljela jetra postala su jarko crvena. Kada su ovim kunićima davali hitozan, njihova su jetra dobila prijašnju smeđu boju što je bio znak potpunog ozdravljenja.

 

7. Stabilizira ph krvi, povećava imunitet

Balans PH krvi može se održavati na slabolužnoj razini u granicama 7,4 jer je hemoglobin u eritrocitima sposoban ublažiti kiselu sredinu. Kod drugih tekućina tijela balans PH također je u salbolužnom stanju – 7,35. Smatra se da tekućina tijela treba biti slabolužna, jer se inače lako obolijeva. U drugim tekućinama tijela, osim krvi, hemoglobina koji ima ublažuje svojstvo, gotovo i nema. Pri metabolizmu u tekućinama okolo mišićnih stanica u procesu kretanja tvari može se pojaviti CO2. Njegovo postupno gomilanje dovodi do oksidacije tekućina tijela. Kako je rečeno više pri oksidaciji tekućine tijela okolo mišićnih stanica smanjuje se imuna funkcija limfnih stanica. Prema tome imunitet se smanjuje i ljudski organizam postaje osjetljiviji i lakše obolijeva. Pod djelovanjem fermenata i bakterija u crijevima hitozan se razlaže i organizam ga lako usvaja. Pri tome balans OH tekućina tijela postaje slabolužnim na razini 7,5. samim tim smanjuje se kisela sredina organizma i organizam postaje otporniji prema bolestima.

 

8. Inhibira stanice raka

Profesor japanskog sveučilišta proveo je unikatni eksperiment. On je uspio presaditi stanice raka u organizam miševa, koji je izazvao rak kože. Nakon toga miševe su podijelili u dvije skupine: prvoj skupini davali su hitozan a drugoj nisu. Rezultat eksperimenta je pokazao da su u prvoj skupini koja je primila hitozan nestale stanice raka, a druga grupa koja nije dobivala preparat uginula je. Pokusi s kunićima doveli su do istog rezultata. Životinje koje su dobivale hitozan izliječile su se, jer su se stanice raka pretvorile u normalne stanice. U kliničkoj praksi istraživanja hitozana također je dalo zadovoljavajuće rezultate. Njegovo djelovanje na stanice zahvaćene rakom, pokazalo je slijedeće:

·     Hitozan inhibira toksin rakova stanica. Poznato je da poslije oboljenja od raka čovjek ubrzo gubi na težini. To se događa zato što stanice raka oslobađaju toksin čije djelovanje na ljudski organizam dovodi do snižavanja razine željeza u sirutki krvi i prema tome do anemije. Nakon toga u ljudskom organizmu počnu se razlagati lipidi i čovjek gubi tek. Kod uzimanja ovog preparata tek se ponovno javlja. Hitozan se najprije razlaže u crijevima na molekularne mikroskupine a zatim ga organizam apsorbira i to omogućava inhibiciju toksina raka.

·     Regenerira limfne stanice zahvaćene rakom. U ljudskom organizmu ima mnogo limfnih stanica (primjerice stanice NK, stanice LAK). Njihova posebnost je u tome što one mogu razlikovati normalne stanice od stanica zahvaćenih rakom i uništavati ih. U tome se i sastoji funkcija imuniteta ljudskog organizma. Aktivnost limfnih stanica u uništavanju onkoloških bolesti najdjelotvornija je pri PH 7,4. Međutim, obično oko stanica zahvaćenih rakom postoji kiselo okružje koje ometa aktivnost limfnih stanica. Uzimanjem hitozana može se korigirati balans PH u granicama 0,5 jedinica. Samim tim stvara se optimum za djelovanje limfnih stanica i uništavanje stanica zahvaćenih rakom.

·     Sprječava premještanje stanica zahvaćenih rakom. Stanice raka raznose se po krvnim žilama. Stjenke krvnih žila imaju tzv. Konjugacione molekule pomoću kojih se stanice raka premještaju. Hitozan je sposoban prianjati uz površinu krvnih žila i blokirati lijepljenje stanica raka uz stjenke krvnih žila.

  

9. Ublažava boli u području križa i leđa

Kineska medicina obraća posebnu pozornost na periferni krvotok. Uvela je takve pojmove kao «stagnacija krvi», tj. zastoj, neprohodnost krvi i tekućine, «otrovanje vodom». Pri «stagnaciji krvi» periferni metabolizam se usporava, temperatura površine tijela se snižava, čovjek pri tome stalno osjeća hladnoću, diskomfort. Ukoliko stanice mišića ne dobivaju dovoljne količine kisika, pojavljuju se boli u području križa i leđa. Potrebno je raširiti najtanje arterije i povećati obujam krvotoka – i ove boli će nestati.

Hitozan poboljšava funkcije jetre, stabilizira PH krvi i povećava imunitet. Apsorbira i odstranjuje štetne tvari iz organizma

 

 

 

TIENS

Vodeća kompanija u svijetu na polju kineske tradicionalne mudrosti.

To potvrđuju  milioni osoba koje koriste naše preparate.

Tiensov kalcij

Jedan od najboljih kalcija na svijetu

Zglobovi i hrskavica

Glucosamin (biljni)

Chondroitin (morski)

Ekstrakt Agaricus blazei    

Kurkuma (95% Curcumina)

Ekstrakt đavolje kanđe

Hyaluronska kiselina    

Promocija savršenih higijenskih uložaka!!!

Pročišćivač voća i povrća

Bezbolna akupunktura

Krvni tlak, koncentracija, pamćenje, rast kose...

 

 

Preporučite nas
 
 

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo i znanje.  Besplatne  konzultacije i informacije o naručivanju  na:

091/ 534 3844

095/ 538 9740

Predavanje svake srijede u 17h u Zagrebu, detaljnije na mob: 091 725 4936.

Poklon iznenađenja za sve koji dovedu prijatelje. Degustacija čajeva i ozonirane vode.

Proljeće je stiglo

Očistite organizam

Home ] Up ]k

linkovi