TIENS kineska tradicionalna medicina

Najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu

Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

091/ 534 3844
095/ 538 9740
   
Učlanite se uz kupovinu  besplatno i ostvarite članski popust od 25%

Kupujte direktno od kompanije Tiens po povlaštenim članskim cijenama

Akcija -10%
na sve proizvode

do 24.04.2016.

Distribucija u sve zemlje EU, Sloveniju i Srbiju

Iskoristite besplatnu analizu i harmonizaciju aku. meridijana prije i nakon korištenja naših preparata


Radionice:

 • 04.04.2016. Zagreb
 • 07.04.2016. Rijeka
 • 10.04.2016. Rijeka
 • 19.04.2016. Karlovac
 • 21.04.2016. Zagreb

Predbilježbe na:
091/ 534 3844


Pročistite voće, povrće, meso, vodu, zrak...Vodeći aparati za harmonizaciju organizma
Preporuke preparata prema kineskom horoskopu za godinu majmuna:
Ekstrakt capsaicina

TRENUTNO NEMAMO U PONUDI

Capsilit - čili papričica s ekstraktom crnog papra

 • Sagorijeva najmanje 287 kalorija dnevno
 • Stimulira oksidaciju masnoće i ugljikohidrate
 • Pomaže kod smanjivanja unosa kalorija
 • Smanjuje tjelesnu masu
 • Smanjuje razinu apetita
 • Pomaže kod radnog učinka i izdržljivosti

Sastav: Capsaicin ekstrakt, ekstrakt crnog papra, Nicotinamid = vitamin B3 , dehidrirani kofein, laktoza, rižino brašno, hipromelosna ovojnica 
Capsaicin ekstrakt
Kapsaicin je sastavni dio čili paprike. Nedavna istraživanja su pokazalada kapsaicin može pomoći ljudima pri smanjenju tjelesne težine tako što smanjuje apetit, poboljšava metabolizam i spriječava formiranje masnih stanica. Sadržaj povisuje toplinu ljudskog tijela, povečavajući efekt zvan termogeneza (proces stvaranja energije u našim stanicama) što rezultira sagorijevanjem kalorija. Drugim riječima, kapsaicin je termogenik koji povisuje razinu metabolizma, što doprinosi procesu sagorijevanja masnoće. Također smanjuje razinu šećera u krvi, poboljšava zdravlje srca, poboljšava cirkulaciju, smanjuje upale.
 
Ekstrakt crnog papra 
Crni papar ima potencijal stimulacije želučanog izlučivanja i podiže razinu metabolizma. Ubrzavajućim metabolizmom, tijelo sagorijeva masnoću brže nego na normalnoj razini. Istraživanja su pokazala da uzimanje začinjene hrane kao crni papar, povećava razinu metabolizma za 8 % nekoliko sati poslije uzimanja. Crni papar je učinkovit kod smanjenja tjelesne težine zato što ima sposobnost povećavanja razine metabolizma. To znači da tijelo sagorijeva kalorije brže što rezultira gubitkom tjelesne težine.
Ekstrakt crnog papra može također pomoći kod smanjenja upala, poboljšavanja probave i smanjenja bolova.
 
Nikotinamid
Nikotinamid (Niacinamid) je jedan od dva osnovna oblika vitamina B-kompleksa niacina. Nikotinamid i nikotinska kiselina imaju istu vitaminsku, ali vrlo različitu farmakološku aktivnost.
Nikotinamid, je uključen u širokom spektru bioloških procesa uključujući proizvodnju energije, sintezu masnih kiselina, kolesterola, stereoida i održavanju cjelokupnosti genoma.
Nikotinamid u farmakološkoj dozi nema  antihiperlipemičku aktivnost, niti ne uzrokuje niacin crvenilo.
Nikotinamid, za razliku od  nikotinske kiseline, nema značajnog efekta na lipide, ali se pokazalo da može biti koristan za osobe s dijabetesom tipa 1 (inzulin - ovisni). Prethodni dokazi pokazuju da može pomoći kod ljudi sa kožnom bolesti (Granuloma Annulare) i osteoartritisom. Postoje dokazi da pomaže kod reumatoidnog artritisa, shizofenije ili tinitusa. Čak je predloženo da može pomoći i kod nekih terapija kod liječenja karcinoma.
Pokazalo se da nikotinamid djeluje kao antioksidans i protuupalno sredstvo. 
Nikotinamid dolazi u obliku niacina koji se upotrebljava u dodacima prehrani. To je također oblik niacina koji se koristi u stvrđivanju hrane. Dostupan je kao jedan proizvod (izravno-opuštanje i kontinuirano-opuštanje) i u proizvodima multivitamina i multivitamin/multiminerala. 
 
Dehidrirani kofein
Dehidrirani kofein(Kafein anhydrous) je kofein u dehidriranom obliku (bez vode). Osoba može uzeti tabletu koja sadrži kofein anhydrous ili popiti šalicu kave za isti učinak. Ipak koncentracija kofeina može se razlikovati između oba.
To je dodatak u obliku kofeina i tijelo ga absorbira brže nego kavu.
Za one koji se osjećaju tromo i potrebno im je nešto extra da ih pogura kroz dan, kofein je pravo rješenje. Ovaj bezkaloričan stimulant, obavlja posao brzo i efikasno.
 
Laktoza 
Laktoza je mliječni šećer koji se nalazi u mlijeku i dolazi iz galaktoze i glukoze.
 
Rižino brašno
Rižino brašno (rižin prah) je brašno koje se radi iz mljevene riže. Različit je od rižinog škroba, koji je inače dobiven iz namakane riže u lužini.