Dvostruka celuloza   

                    Upoznajte najtraženije kineske preparate i aparate u svijetu. Neka i vama bude od koristi mudrost razvijana kroz 5000 godina!

 

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo i znanje. Savjeti i narudžb

 

Home
Up

    

Proljeće je stiglo

Očistite organizam

 

 

 

Vrhunska poslovna prilika za sve!!!!!!!

detaljnije

 

                                 

Poseban dar

Besplatno učlanjenje uz kupovinu.

-25% zauvijek

Kao član možete naše preparate i preporučivati te zarađivati i graditi vlastiti posao širenjem mreže. Dovoljno je da vlastito iskustvo prenesete svojim poznatim i vaš posao starta.

 

Dvostruka celuloza

Sastav: kukuruzne klice, kineske trave u prahu.

Pakiranje: 70 tableta

Temeljni uvjet oporavka je da se crijevne resice očiste i omogući im se da vrše svoju funkciju.  Tada iz manje hrane organizam uzima više hranljivih tvari.

Dijetetička celuloza normalizira stolicu te može snižavati unutarnji tlak u crijevima, služi kao sredstvo za preventivu crijevne divertikuloze i opstipacije, a također hemoroida i varikozno proširenje vena donjih udova, izazvanih stalnim opstipacijama. Također skraćuje vrijeme dodira toksičnih tvari s crijevnom sluznicom i na taj način sprečava pojavu raka u debelom crijevu.

Dijetetička celuloza omogućuje bolji metabolizam lipida i lipoproteina u krvi. Smanjuje srčane bolesti izazvane sklerozom krvnih žila.Dijetetička celuloza može skratiti vrijeme prolaza masnoće kroz crijeva, može apsorbirati žučnu kiselinu, smanjiti otapanje tvari stvorenih prilikom probavljanja hrane, kolesterola i triglicerida.

Viskozna dijetetička celuloza sprečava kretanje molekula prema površini adsorpcionih stanica tankog crijeva. Pomaže promjeni bioloških funkcija stanica tankog crijeva i sekretornoj funkciji probavnog fermenta. Stoga dijetetička celuloza pomaže u preventivi i liječenju ateroskleroze i koronarne bolesti. Povećanje doze dijetetičke celuloze doprinosi osjetljivosti graničnih tkiva na inzulin, smanjuje potrebu za inzulinom i na taj način regulira razinu šećera u krvi dijabetičara.

 

Istraživanja su pokazala da dijetetska hrana s celulozom daje određeni efekt u liječenju dijabetesa (dijabetes prvog tipa). To je postalo nepobitnom činjenicom. Što se tiče ljudi sa znakovima šećerne bolesti koje ne ovise o inzulinu (dijabetes drugog tipa), potrebno je još dokazati ljekovit učinak dijetetičke celuloze.

Dijetetička celuloza daje čovjeku osjećaj sitosti, smanjuje potrebu za hranom, sprječava debljanje, smanjuje ponovnu apsorpciju želučanog soka, sprječava pojavu kolelitiaze. Dijetetička celuloza smanjuje mogućnost pojave raka mliječne žlijezde kod žena. Osim svega navedenoga, uzimanje hrane s dijetetičkom celulozom u određenoj mjeri može također ublažiti takve bolesti kao što je intervalna hernija, upalu slijepog crijeva, varikozno proširenje vena, kamenčiće u bubregu i mokraćnom mjehuru, čir na dvanaestercu, hemoroide, Crohn`s bolest, čir u debelom crijevu, stvaranje tromba u dubinskim venama.

Norma svakodnevnog uzimanja dijetetičke celuloze još nije određena, postoje neki brojčani podaci: ako je dnevna doza dijetetičke celuloze 0,045 – 0,067 g/kg čovjeka, onda to osigurava stolicu jedanput dnevno. Ljudima sa stalnom opstipacijom preporuča se svakodnevno uzimati dijetetičku celulozu od 0,09 - 0,11 g/kg. Prema već postojećem mišljenju čovjek s normalnom težinom tijela trebao bi uzimati 8,25 g dijetetičke celuloze dnevno.

Tokom godina skuplja  se talog na crijevnim resicama i umanjuje se njihova funkcija. Umanjenje njihove funkcije izaziva nedostatak pojedinih bitnih elemenata za očuvanje zdravlja. To jest, jedna po jedna cigla koje grade naš organizam nestaju i zgrada se počinje rušiti.  

ZATO JE OVAJ KORAK NUŽAN.

Očišćene crijevne resice i crijeva omogućuju normalni tok hranljivih tvari. Tako da organizam i iz manje hrane može dobiti više hranljivih tvari. Organizam više nije neprestano gladan i oporavak počinje.

 

TIENS

Vodeća kompanija u svijetu na polju kineske tradicionalne mudrosti.

To potvrđuju  milioni osoba koje koriste naše preparate.

Tiensov kalcij

Jedan od najboljih kalcija na svijetu

Zglobovi i hrskavica

Glucosamin (biljni)

Chondroitin (morski)

Ekstrakt Agaricus blazei    

Kurkuma (95% Curcumina)

Ekstrakt đavolje kanđe

Hyaluronska kiselina    

Promocija savršenih higijenskih uložaka!!!

Pročišćivač voća i povrća

Bezbolna akupunktura

Krvni tlak, koncentracija, pamćenje, rast kose...

 

 

Preporučite nas
 
 

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo i znanje.  Besplatne  konzultacije i informacije o naručivanju  na:

091/ 534 3844 (radionice TKM i savjeti)

092/ 174 6321 (savjeti homeopatkinje)

098/ 820 561 (savjeti nutricionistice)

Predavanje svake srijede u 17h u Zagrebu, detaljnije na mob: 091 725 4936.

Proljeće je stiglo

Očistite organizam

Home ] Up ]k

linkovi