TIENS kineska tradicionalna medicina

Najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu


Vrijeme je za kordicepsPreporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

  • 091/ 725 4936
  • 095/ 538 9740
  • email-om:  email

NAJPOVOLJNIJA KUPNJA!
-20%, -24%, -28% ...
Nazovite  nas i u razgovoru će te dobiti sve bitne informacije za  vaš izbor preparata te u koje vrijeme ih koristiti i zašto.

Predavanje svake srijede u 17h u Zagrebu.
Degustacija čajeva, kave sa kordicepsom(cordycafe), ozonirane vode.


Promotivni dar

Svakom novom kupcu na poklon 7 vrećica vrhunskog Tiens čaja za 7 dana korištenja!!!!


Akupunktura bez iglica

Tvorac ljudskog tijela postavio je mrežu  točaka na čovjekovom tijelu. Djelujući na te točke kineski mudraci su otkrili da se može djelovati i na čovjekovo zdravlje.

Zapadna medicina je uspjela stvoriti i aparat kojim se mogu detektirati te točke, mjeriti njihov potencijal. Uspjeli su i mjerenjima potvrditi povezanost potencijala tih točaka i stanja zdravlja te time potvrditi iskustvo kineskih mudraca skupljano tisućama godina. Stvorena je i nova oblast na ovom polju pod imenom elektroakupunkturna dijagnostika.

Na ovom polju preporučam malo čudo iz Kine. Aparat kojim se djeluje na zonu te nije potrebno poznavanja položaja akupunkturnih točaka da bi se iskoristio njihov utjecaj na zdravlje.


Preporučamo ga svima, a posebno onima koji imaju problema sa tlakom, koncentracijom, stresom, seborejom, opadanjem kose, glavoboljom, snom, ukočenim i bolnim mišićima ...

Tiens Aparat " kućni masažer" možete koristiti za cijelo tijelo. Tretirajući akupunkturne meridijane i točke u toplini svog doma ili na poslu (putu) Tvorac ovog aparata dobio je za njega osam međunarodnih zlatnih medalja za naučno-tehnički pronalazak i dizajn.

Preporučamo ga svima. Jednostavno u svom domu, na poslu ili putu češljanjem harmonizirajte i povratite svoju ravnotežu. Uspostavite balans energija djelujući na aku točke i meridijane

Testirajte aparat. Dođite u naš centar u zagrebu i isprobajte aparat na sebi. Ako imate problema sa tlakom ponesite i svoj tlakomjer.
Nazovite nas i dogovorite svoj termin

Preporučam ga svima
Marija, 65 godina
Sa izrazitim vrtoglavicama.  Uz svakodnevnu primjenu aparata osjeća se izvrsno
 
Katica, 78 godina
Ispadanje kose. nakon tri tjedna kosa prestala ispadati, čak je počela rasti nova i kvalitetnija kosa.
 
Vedran, student
Tri godine imao problema sa seborejom i prhuti, upotrebljavao mnoge preparate i nije uspio problem riješiti. Primjenom aparata uspio riješit i svoje probleme, bez prhuti, a seboreja se maksimalno povukla.
 
Dinko,54 godine
Bolovi u ramenu.  Za tjedan dana redovite primjene bez tableta normalno pokreće ruku bez bolova.
 
Ivka ,52 godine
Godinama patila od migrena. Primjenom aparata tri puta na dan po pet minuta nakon dva tjedna ona je bez glavobolja


Testirajte aparat. Dođite u naš centar u zagrebu i isprobajte aparat na sebi. Ako imate problema sa tlakom ponesite i svoj tlakomjer.
Nazovite nas i dogovorite svoj termin